torsdag 14. oktober 2010

Norske menn sex-trakasseres på åpen gate!


Ja, dette er noe som norske menn daglig utsettes for. I perioder er det umulig å bevege seg i sentrumsgater i Bergen og Oslo uten å bli utsatt for slibrige tilbud fra pågående kvinner. Disse kvinnene byr seg frem – med loven på sin side! – mens en stakkars mann som evt. er dum nok til å si ja takk risikerer straffeforfølgelse og offentlig gapestokk.

Her har vi enda et eksempel på stupid, feministisk lovgiving som i praksis er diskriminering av menn!

For disse kvinnene er beskyttet av lovverket. De er jo ofre – i følge politisk korrekt tenkning, de stakkars kvinnene er tvunget, truet og lurt ut i prostitusjon, mens den stygge mannen er en skruppelløs kåting uten moral, som vet å utnytte disse forsvarløse kvinnene – i følge den rådende, feministisk ideologi.

Eller?

Det er altså forbudt å kjøpe seksuelle tjenester, men ikke å selge! Absurd og idiotisk, et typisk utslag av den rådende tenkning der mannen er slem og kvinnen et stakkarslig, hjelpeløst vesen. For å snu det på hodet: Tenk om vi mannfolk hadde oppført oss som disse kvinnene og trakassert alle kvinner som passerte oss på gaten med tilbud om seksuelle tjenester. Hvor lenge tror du vi hadde stått på gatehjørnet før vi hadde blitt tauet inn av politiet?

Enten må myndighetene likestille selger og kjøper, eller så får de forby denne sex-trakasseringen straks – i respekt for mannen!

tirsdag 5. oktober 2010

Fotballforbundet bør skamme seg!


Fotball er vår mest populære idrett, og når landslaget igjen har begynt å vinne under ledelse av Drillo fra arbeiderklassen i Østfold, er det klart at interessen blant folk er på topp. Men det pengekåte fotballforbundet spiller ikke på lag med oss, de har solgt seg til mammon og gitt tv-rettighetene til landslagets bortekamper til en betal-tv kanal. Skandale!

Tenk om OL på Lillehammer hadde blitt sendt på Canal +, hadde det da blitt en folkefest av nasjonal betydning? Tviler jeg sterkt på. På samme måte mener jeg og de aller fleste andre at fotballandslagets kamper bør sendes på NRK, slik at alle har gratis tilgang til dem.

Jeg har tidligere skrevet om snobbenes inntog i fotballen og den ødeleggende kraften pengene synes å representere i denne arbeiderklassesporten. Når Norge nå spiller livsviktige kvalifiseringskamper på bortebane er det bare å benke seg foran radioen. For meg er det nemlig helt utelukket å betale flere hundre kroner til et kommersielt tv-selskap for å se på dette. Det strider mot mine prinsipper!

Dette bør kvalifisere til rødt kort og en evig plass på tribunen for disse økonomene som styrer i fotballforbundet. La arbeiderklassen få tilgang til landskampene på TV!

søndag 3. oktober 2010

Kongelig naivitet på skattebetalernes bekostning


Det er som å høre en god historie fra Ludvik den 14. tid: Hver bryllupsdag er for det norske kronprinsparet en ekstra stor begivenhet. Da deles det ut penger til formål paret mener det er verdt å løfte fram.

Men kronprinsparets humanitære fond følger i liten grad opp hvordan pengene de gir ut blir brukt. I fjor ga fondet 300.000 kroner til to ungdomsprosjekter i Oslo-området - prosjekter ingen har sett noe til! I fjor valgte fondet kampen mot diskriminering og for inkludering og ga 150.000 kroner til ungdomsorganisasjonen HYWA i Bærum og 150.000 kroner til organisasjonen Vær Stolt på Holmlia i Oslo.

HYWA er en grasrotorganisasjon som ble opprettet i 2008 for å aktivisere ungdom og holde dem borte fra kriminalitet. Men rundt Rykkinn-hallen i Bærum er det ingen som det siste året har sett noe til HYWA. Og det til tross for at det også på hjemmesidene annonseres at HYWA møtes her hver søndag klokka 15.

Dette er vel typisk for det norske kronprinsparet: Naive og velmenende, alltid berett til å støtte en god sak, bare den er politisk sexy nok! Og det er det jo å støtte en av de talløse innvandrerorganisasjonenes prosjekter, med målsetting om å støtte seg selv og sin egen klan! De ler vel hele veien til banken. Pengene er muligens investert i et boligprosjekt i hjemlandet.

Jeg hadde ikke latt meg provosere hadde det vært kronprinsparets egne sparepenger som de så rundhåndet deler ut. Men det er det selvsagt ikke. Igjen er det vanlige folks skattepenger som går med.

Når skal de lære alle disse som deler ut penger til allslags organisasjoner og talløse gode formål? Det eneste som kan hjelpe folk er jo at folk blir i stand til å hjelpe seg selv, og det blir de ikke når de overrisles med penger fra det norske godhetsregimet.

La disse organisasjonene betale for sine egne aktiviteter, det er ellers nok å bruke skattebetalernes penger på!